0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Fender Super Reverb

25.10.2021

Fender Super Reverb


У 1963 році Fender Super Reverb об'єднав в собі потужність, ефекти і точність відтворення, подарувавши світу новий потужний підсилювач. Маючи на борту два канали, вбудований ревербератор і вібрато (також відоме як «тремоло»), чотири 10" динаміки з потужністю у 40 Вт, він здатний був заповнювати своїм звучання постійно зростаючі приміщення, і в той час це дійсно було «Super!»
Fender Super Reverb переосмислив концепцію свого попередника, Fender Super Amp 1962 року, з конфігурацією 2х10". Інженери Fender розширили можливості, додавши конфігурацію динаміків 4х10" і повністю оновивши зовнішній вигляд. Оновлений зовнішній вигляд був повсюдною модернізацією і відмінною рисою абсолютно нової лінійки підсилювачів. Коричневий вініл був замінений на чорний фактурний, на панелях управління з'явилися чорні ручки зі спідницею з цифровими позначками на них, решітка динаміка була виготовлена з міцної блискучою сріблястої тканини, а в верхньому лівому кутку решітки був розміщений новий хромований логотип Fender.
Tone Master Super Reverb - це ідеальне цифрове втілення лампової легенди Fender з сучасними функціями котрі прийдуть до снаги найвимогливішим професіоналам. Використовуючи передову цифрову обробку, команда інженерів Fender повністю вловила і відтворила міць і нюанси тонального діапазону лампового Super Reverb. В результаті вийшов універсальний підсилювач, який повністю відтворює найкращі характеристики свого вінтажного попередника і доповнює його чудесами сучасних цифрових технологій.



Всі підсилювачі Tone Master мають неймовірно деталізовану цифрову модель класичної лампової пружинної реверберації Convolution Spring Reverb. Convolution Spring Reverb відноситься до математичних формул, які обробляются у цифровому процесорі Tone Master. Моделювання Convolution зазвичай використовуються тільки для високоякісних ефектів студійної рівня і вимагають важкої обробки - ніщо не звучить більш автентично!  



Інший оригінальний вбудований ефект, який можна знайти в підсилювачах Tone Master - Vibrato (тремоло). Змінну швидкість і інтенсивність класичного оптичного тремоло Fender можна почути на тисячах записів. Незалежно від того, чи фірмове повільне або швидке, оптичне тремоло з ламповим приводом Fender є золотим стандартом індустрії. Імітація оптичного тремоло в Tone Master - це детальне відтворення, яке поводиться ідентично оригіналу. Паралельні порівняння вражаючі!
Серія Tone Master наділена функціоналом, котрими ненаділені оригінальні лампові моделі. На задній панелі Tone Master Super Reverb (як і Tone Master Deluxe і Twin Reverb) розташований лінійний вихід XLR з двома вбудованими IR-імпульсами кабінетів знятими мікрофонами Shure SM57 та Royer R121 на вибір. 
При моделюванні імпульсної характеристики зчитується частотна характеристика корпусу динаміка і мікрофону. Це захоплює істотну динаміку навколишнього середовища між підсилювачем, динаміком і мікрофоном. Це неймовірно докладне відтворення взаємодії, яке відбувається, коли ви підзвучуєте мікрофоном динаміки Super Reverb. Це сильно відрізняється від стандартного підключення лінійного виходу. Нові підсилювачі Tone Master будуть звучати приголомшливо, використовуючи цю можливість на сцені при виступі, студії, та навіть у домашньому записі за допомогою регулятору рівня гучності сигналу XLR.



Ще одною унікальною функцією котрою наділені підсилювачі Tone Master є селекторний перемикач Power Attenuation, котрий розташований на задній панелі. Це дозволяє гітаристу грати на більш низькій гучності, не жертвуючи при цьому тоном, динамікою котрими славлятся підсилювачі Fender.



Аттенюатор потужності може бути встановлений на повну потужність або п'ять значень з меншою потужністю що поступово зменшують вихідну потужність підсилювача, щоб краще відповідати оточенню музиканта.



Підсилювачі Tone Master мають багато спільних рис зі своїми ламповими побратимами серії Vintage Reissue: чорне вінілове покриття, сріблястий матеріал решітки, литий пластиковий ремінець з нікельованими кришками, чорні ручки, нікельовані кути і великий хромований логотипом Fender.
В підсилювачах Tone Master використовуються ті ж потенціометри, що і в підсилювачах Vintage Reissue. Панель управління Tone Master Super Reverb виглядає, відчувається і реагує точно так же, як і '65 Super Reverb - з використанням аналогічних динаміків Jensen P10R Alnico, які використовувалися в 1965 році. 



Підсилювачі Tone Master комплектюються двухкнопочним футсвічем для керування фірмовими ефектами Reverb та Vibrato, як і у лампових моделях Vintage Reissue.
 
Сучасний дизайн футсвічу порушує традиції вінтажного аналогу за кількома важливими причинами:
1. Цей сучасний футсвіч можна легко прикріпити до педалборду.
2. Ви можете власноруч підібрати для себе довжину футсвічу до підсилювачу за допомогою будь-якого неекранованого кабелю за вашим вибором, чого не можна зробити з вінтажним аналогом.
3. Червоні світлодіоди відображають активований ефект чи ні.
Чудова цифрова технологія в підсилювача Tone Master Super Reverb поєднується з яскраво вираженим блиском і чистотою динаміків Jensen P10R Alnico. Їх мерехтливий, але хрипкий характер звуку проклав шлях до слави підсилювачам Fender у 50-х і 60-х роках. Ви знайдете аналогічну конфігурацію Jensen P10R Alnico у ламповому '65 Super Reverb American Vintage. 



Tone Master Deluxe Reverb і Twin Reverb мають неодимові динаміки, які роблять їх легшими в порівнянні з їх ламповими побратимами American Vintage (з керамічними магнітами). Динаміки Jensen P10R в Tone Master Super Reverb, природно, легше, ніж більшість  динаміків у підсилювачах, в яких використовуються магніти Alnico.
 


При вазі у 16,5 кг, Tone Master Super Reverb майже вдвічі легше 30 кілограмового American Vintage '65 Super Reverb. Це результат поєднання цифрового підсилювача потужності, легкого фанерного корпуса і динаміків Jensen P10R!



Fender Super Reverb укорінився в звучанні музики за останні п'ятдесят років - музики, яка актуальна сьогодні, як і в день її запису. Tone Master Super Reverb - це спадщина майбутніх поколінь!



Возврат к списку