0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Звукознімачі від Seymor Duncan які давно стали еталоном.

07.08.2020

Звукознімачі від Seymor Duncan які давно стали еталоном.


         У цій підбірці ми підібрали для Вас звукознімачі від Seymor Duncan які давно стали еталоном гітарного звуку, та підійдуть як для класичних інструментів так і для сучасних.

         Seymour Duncan Woody
Серія пасивних акустичних звукознімачів Seymour Duncan Woody надає можливість з легкістю перетворити Вашу акустичну гітару у електроакустичну без втручання у конструкцію гітари!
Звукознімачі легко та швидко монтуються у акустичний отвір гітари (розетку) і так само швидко знімаються. 
Всі звукознімачі комплектуються 4-х метровим студійним кабелем, який підключається безпосередньо до вашого улюбленого підсилювача, акустичної системи, директ-боксу або мікшерного пульта. Підходить для всіх стандартних акустичних  розеток від 94 мм до 100 мм.
Всі звукознімачі серії Woody опціонально доступні у кольорах Natural, Walnut, та Black.
 

         Серія налічує три моделі: 

SA-3 WOODY SC - безшумний магнітний звукознімач, що забезпечує яскравий, чистий акустичний тон, відмінно підходить для енергійних переборів та фінгерстайл техніки. Той факт, що це сингл, означає, що ви отримаєте більш блискучі верхні частоти.

(56486)  Seymour Duncan SA-3SC Single Coil Woody Natural - 1390 грн. (50$)
(220922) Seymour Duncan SA-3SC Single Coil Woody Walnut - 1946 грн. (70$)
(226568)  Seymour Duncan SA-3SC Single Coil Woody Black - 1946 грн. (70$)

         SA-3 WOODY HC -  магнітний звукознімач типу хамбакер, який забезпечує теплий, насичений акустичний тон, що чудово підходить для всіх видів акустичної гри. Його звукові можливості забезпечують більш щільний і насичений звук, ніж у моделі SA-3 SC.

(56487) Seymour Duncan SA-3HC Hum-Canceling Woody Natural - 1946 грн. (70$)
(226569) Seymour Duncan SA-3HC Hum-Canceling Woody Walnut - 2224 грн (80$)
(220923) Seymour Duncan SA-3HC Hum-Canceling Woody Black - 2224 грн. (80$)


         SA-3 WOODY XL - це магнітний звукознімач підійде практично будь-якій акустичній гітарі. SA-3 XL поєднує у собі все найкраще з SC та HС. Можливість регулювати магнітні серцевини звукознімача допомагає точно налаштувати звук під ваш стиль гри. Це більш проста та доступна альтернатива мікрофону, яка забезпечує при цьому такий же відмінний відгук і помірний вихід, що ідеально підходить для гри медіатором або фінгерстайлом.

(64150) Seymour Duncan SA-3 XL Woody Natural - 2224 грн (80$)
(226571) Seymour Duncan SA-3 XL Woody Walnut - 2780 грн. (100$)
(226570) Seymour Duncan SA-3 XL Woody Black - 2780 грн. (100$)


         Seymour Duncan STK-S1N Classic Strat Stack
Оригінальний звукознімач Classic Stack, використовує магніт AlNiCo 2, стекову конструкцію (звукознімач має дві котушки котрі розташовані одна під одною) 4 кондукторні кабелі. Порівняно з Classic Stack Plus, цей сингл має м'якшу атаку, збільшений сустейн і автентичний вінтажний тон, а також він безшумний. Він чудово підходить для кантрі, поп-музики, блюзу, класичного та хард-року, як для сцени, так і для студії. Рекомендується для добре збалансованих інструментів. Він працює однаково чудово з кленовими та палісандровими накладками.
(64101) Seymour Duncan STK-S1N Classic Strat Stack N/M BLK - 2224 грн. (80$)
(14954) Seymour Duncan STK-S1N Classic Strat Stack N/M WH - 2224 грн. (80$)


         Seymour Duncan SJBJ-1B
SJBJ-1B  являє собою унікальний звукознімач (бриджева позиція) - його помістили в корпус синглового звукознімача і з його допомогою Ви отримаєте звук, характерний для легендарного SH-4 JB. Спеціально розроблений для гітар типу Stratocaster, він має два ряди регульованих сердечників. Завдяки цій особливості він максимально точно повторює магнітне поле, яке створюють тільки кращі хамбакери. При цьому Ви зможете швидко і ідеально точно підлаштувати баланс струн.
Керамічний датчик SJBJ-1B ідеально передає високі частоти і насичені обертони. Якщо Ви порівняєте його з аналогічним Hot Rails, то зверніть увагу, що він має менший вихід і відрізняється кращою передачею високих частот.
(69835) Seymour Duncan SJBJ-1B - 2 641 грн. (95$)
 Seymour Duncan SHR-1N White


SHR-1N використовує сильний керамічний магніт для об'ємного, добре збалансованого звучання хамбакера з високим виходом для року та металу. Чисті тони — жирні і теплі, а соло матимуть те саме насичене та плавне відчуття. Рейкова конструкція покращує передачу нюансів гри та артикуляцію нот, особливо у верхньому реєстрі. Виготовлений вручну в Каліфорнії, звукознімач має 4 кондукторні кабелі для різних варіантів підключення та воскове покриття для безшумної роботи.
SHR-1N це чудова заміна будь-якого стандартного синглу. 

(70448) Seymour Duncan SHR-1N White - 2641 грн. (95$)
  
Seymour Duncan STHR-1 Hot Rails Tele Set
Hot Rails Tele Set - комплект звукознімачів, який перетворить Ваш Телекастер в потужний інструмент для справжнього року з густим, теплим звучанням. Звукознімачі Hot Rails з високим вихідним рівнем дозволяють отримати безкомпромісний, важкий звук з приголомшливим сустейном. Це досягається завдяки використанню в конструкції потужних керамічних магнітів та подвійних сталевих пластин. Багаті гармоніками середні частоти і насичені, щільні низи роблять цей комплект звукознімачів ідеальним для всіх напрямків важкої музики. Комплект Hot Rails Tele ідеально підійдуть для заміни стокових звукознімачів Fender Telecaster. Їх розмір ретельно розрахований і дозволяє легко встановити на місце заводських.
 
(220920) Seymour Duncan STHR-1 Hot Rails Tele Set - 6 116 грн. (180$)
 
Seymour Duncan Saturday Night Special Set

         Набір звукознімачів Saturday Night Special створює міст між рівнями виходу сучасних і вінтажних хамбакерів. Це класичні звукознімачі, які використовують магніти AlNiCo 4 для створення того самого легендарного звучання стадіонного року 70-х. Чистий звук – теплий та музичний, в той час як на перегрузі – збалансований, без їдких верхів і мутних басів.

(226579) Seymour Duncan Saturday Night Special Set - 7506 грн. (270$) 
 
Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker Zebra
TB-4 JB Trembucker Zebra - це спеціально розроблена для гітар з тремоло (звідси і назва "трембакер") версія легендарного звукознімача SH-4 JB, який є головним потужним хамбакером вже майже 40 років. Справжня сучасна класика!
Розроблений у ранніх 70-х, звукознімач SH-4 JB додає соковитість в звучання. Завдяки котушкам з гарячим намотуванням і магніту AlNiCo 5, він надає безпомилкову атаку верхнього середнього діапазону, щільні й артикульовані баси, а також гармонійно насичені верхи.
TB-SH-4 JB - це чудовий бриджовий звукознімач для будь-якого жанру: від блюзу та кантрі до найжорсткішого хард-року і металу. Трембакери володіють ширшою відстанню між полюсними наконечниками, що ідеально підходить для симетричного позиціонування під струнами гітар з тремоло або фіксованим бриджем.

(A009449) Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker Zebra - 2 502 грн. (90$)
 
Seymour Duncan TB-15
Звучання рок-гітари стає з роками все важче і важче. Seymour Duncan відповідає на цей тренд своїм звукознімачем TB-15, першим датчиком з магнітом AlNiCo 8.
TB-15 починається з максимальної щільності намотування котушок для наймогутнішого виходу, магніт AlNiCo 8 додає смачного панчу з підкресленою серединою і верхньої серединою. Цей звукознімач динамічний і він не буде бубоніти і "мазати". AlNiCo 8 прекрасно підходить для важкого року і металлкору, відмінно поєднується з hi-gain підсилювачами. Конкретний звукознімач - версія для інструментів з тремоло-сфстемою.

(205067) Seymour Duncan TB-15 - 3 058 грн. (110$)
 
Seymour Duncan SH-2N Jazz Model
SH-2N Jazz Model  — це неймовірно універсальний, яскравий хамбакер, який підійде практично для будь-якого стилю музики. Магніт AlNiCo 5 має прозорий відгук верхів, об'ємні та насичені баси, а приглушена середина допомагає кожній ноті звучати чисто навіть при екстремально високому гейні або ще екстремальнішій швидкості. Цей хамбакер особливо добре працює в парі з SH-4 JB, TB-4 JB, TB-6, SH6B і SH-8B.
Він є фаворитом серед таких легендарних гітаристів, як Randy Rhoads, Jeff Beck, Dave Mustaine і Alex Skolnick.

(14880) - Seymour Duncan SH-2N Jazz Model - 2502 грн. (90$)
 
Seymour Duncan Sentient Neck

Звукознімач Sentient Neck надає збалансований, універсальний тон, щось середнє між SH-1N59 і SH-2N Jazz. Ви отримаєте чисте звучання для хитромудрих послідовностей акордів і нот з плавними соло при високому гейні.
Sentient Neck — це хамбакер з вінтажним виходом, відмінним динамічним відгуком і широким гармонійним діапазоном. Він чудово проявляє себе в низькому строю.

Виготовлений вручну в Каліфорнії, звукознімач Seymour Duncan Sentient Neck має магніт AlNiCo 5, нижню пластину з нейзильберу, 4 кондукторні кабелі для різних варіантів підключення та покритий воском для безшумної роботи.

(219952) Seymour Duncan Sentient Neck - 3058 грн. (110$)
 
Seymour Duncan Distortion Mayhem Set
Назва цих звукознімачів говорить сама за себе - найпотужніший вихід. 
Distortion Mayhem Set ідеально підходять для агресивного жанрів музики. Бриджова модель використовує великий керамічний магніт і гаряче намотування котушки, щоб надати добре збалансовані тони року та металу з гармонійно насиченою верхньої серединою. Чудово підходять для кранчових ритмів і жорсткого соло. Спочатку відомий як SH-7 Seymourizer, нековий звукознімач спеціально розроблений для роботи в парі з відповідною бриджовою версією з високим виходом. Він досить збалансований, щоб робити соло при високому гейні плавними і в той же час має дзвінке, чисте звучання.

(44844) Seymour Duncan Distortion Mayhem Set - 4448 грн. (160$)
 

Seymour Duncan Jeff Loomis 7 String Set

Чи то сольні виступи, чи то в складі гуртів Arch Enemy і Conquering Dystopia, Джефф Луміс потребує набір звукознімачів котрий буде розбірливо звучати на Hi-gain, з потужною атакою, щоб зберігати деталізацію при швидкій грі, а також з достатнім сустейном і динамікою, щоб справлятися з високим рівнем техніки гри. Йому також необхідний тон, схильний до звучання пасивних хамбакерів з високим виходом.

Набір Jeff Loomis Set розроблений для більш органічного та динамічного звучання, ніж у більшості хамбакерів. Бриджова модель — це звукознімач з високим виходом і магнітом AlNiCo 5. Він зберігає об'єм і потужність квінтакордів, а також володіє ясним відгуком середини з сильною атакою для швидкої гри.
Некова модель також використовує магніт AlNiCo 5 але для подальшого підсилення відгуку при будь-якій техніці виконання, зі збільшенням верхів і чітким басовим відгуком, щоб низи не заважали іншим частотним діапазонам.

(223506) Seymour Duncan Jeff Loomis 7 String Set - 9 035 грн. (325$)

Возврат к списку