0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Це однi з найпопулярніших моделей.

06.08.2020

Це однi з найпопулярніших моделей.

У цій підбірці ми підібрали для Вас гітрані підсилювачі які давно стали еталоном звуку в різних жанрах, та підійдуть для домашніх практик, репетицій, студій та навіть для великих концертів!

Fender Bassbreaker 30R
Fender Bassbreaker 30R – сучасний універсальний двухканальний ламповий комбопдсилювач.
Завдяки 4 лампам EL84 у підсилювачі потужності і 3 лампам 12AX7 у вихідному каскаді досягається кришталево чистий тон а два режими перегурузу (Lo-Gain та Hi-Gain) нададуть універсальність вашому звуку.
Незалежно від стилю вашої гри, Bassbreaker 30R добре реагує на атаку і зручно сидить в діапазоні середніх і високих частот, забезпечуючи чітке звучання акордів і рифів.
Fender Bassbreaker 30R оснащений одним 12-дюймовим динаміком Celestion V-type, який забезпечує добре збалансований тон, змішуючи вінтажну естетику з сучасним дизайном динаміків, щоб дати вам блискуче звучання в верхніх та середніх частотах. Це дає Bassbreaker 30R серйозну універсальність, дозволяючи вам отримати бажаний тон незалежно від стилю, який ви обрали. 
А завдяки вбудованій петлі ефектів і лінійному виходу XLR з емуляцією кабінету, Bassbreaker 30R дає вам універсальні можливіості підключення, так що будь ви на сцені або в студії, ви можете бути впевнені, що готові до будь-якої ситуації. У комплект входить футсвіч, що дозволяє миттєво переключатись між каналами.
 
(228484) Fender Bassbreaker 30R - 25 020 грн. (900$)
Fender Hot Rod DeVille IV
Hot Rod DeVille 212 IV - остання версія легендарного комбопідсилювача з оновленими характеристиками. Модифікації були зроблені на основі відгуків від сотень музикантів. Цей потужний 60-ватний підсилювач вже став еталоном для концертних майданчиків по всьому світу.

Hot Rod DeVille IV оснащений парою 12-дюймових динаміків Celestion A-Type, які видають потужний, прекрасно збалансований звук з гладкими верхніми частотами, рівною серединою і багатими, густими низами. Оновлена схема комбопідсилювача дозволила зробити звучання кожної ноти точнішим при перегрузі. Вбудований пружинний ревербератор також був видозмінений, щоб зробити звук більш плавним при будь-якій інтенсивності використання ефекту. Новий дизайн включає корпус з легкої сосни, посилену сталевими вставками ручку для перенесення і сріблясте покриття решітки, яка отримала злегка зістарений зовнішній вигляд. Все це створює унікальний, безпомилково впізнаваний образ справжнього підсилювача Fender. Гнучкий в налаштуваннях і надійний, Hot Rod Deville 212 IV - це ідеальне доповнення арсеналу будь-якого гітариста.

(226676) Fender Hot Rod DeVille IV - 36 974 грн. (1330$)
Fender '68 Custom Deluxe Reverb
1968 рік став для підсилювачів Fender переломним. Легендарне звучання Fender залишилося незмінним, але зовнішній вигляд змінився. Саме тоді модель Deluxe Reverb отримала своє нове обличчя - алюмінієву сріблясту лицьову панель і фірмову захисну решітку динаміка, що стали атрибутами ідеального підсилювача для концертів і студійної роботи. Він уособлює великий ламповий звук і має на борту легендарні ефекти від Fender - ревербератор і тремоло.
 
Модель '68 Custom Deluxe Reverb - це данина класичному дизайну і звучанням підсилювачів Fender кінця 60-х років з сріблястим "обличчям". На відміну від '65 Deluxe Reverb, обидва канали комбопідсилювача '68 Custom Deluxe Reverb мають ефектами доступ до тремоло і реверберації. На каналі "Custom" використовується темброблок від моделі Bassman 50-х років, який дає більш щільний звук з раннім брейк-апом. Канал "Vintage" являє собою станадарний чистий звук '65 Deluxe Reverb. Обидва канали надають сучасним музикантам багато можливостей для використання підсилювача в зв'язці з різними педалями ефектів. У комбопідсилювачі встановлений 12-дюймовий динамік Celestion G12V-70, що створює характерну родзинку унікального рокенрольного звучання.

(213830) Fender '68 Custom Deluxe Reverb - 43 090 грн. (1550$)

      Fender '65 Twin Reverb
Fender '65 Twin Reverb - це автентична репродукція оригінальної класики! Один з найчистіших та найгучніших лампових комбопідсилювачів всіх часів, який також можна "розігнати", для досягнення натурального овердрайву, проте попереджаємо - це буде дуже гучно! 
Комбопідсилювач має два канали, лампове вібрато, ламповий пружинний ревербератор, та косметику Blackface.
Найважливішим елементом звучання '65 Twin Reverb є легендарні динаміки Jensen C-12K. Два 12-ти дюймових динаміка дають глибокий м'який звук і вони виготовляються спеціально для цього підсилювача. 

Fender '65 Twin Reverb це ідеал гітарного звуку, іднальну форму якому ви можете надати за допомогою трьох-полосного еквалайзеру, а додатковий перемикач Bright дозволяє підлаштувати яскравість звуку. Другий канал тембрально не відрізняється від першого, але має додаткові ефекти лампового Vibrato та Reverb, який активуються за допомогою footswich. Дві додаткові ручки, що відповідають за швидкість і глибину ефекту Vibrato дозволяють отримати різні варіанти звучання ефекту.

Чистий звук '65 Twin Reverb давно став класикою і не важливо в якому стилі Ви граєте, його звучання змусить забути про все. Комбопідсилювач не має вбудованого каналу перегрузу, але є ідеальною платформою для всіх видів педалей ефектів.
(17326) Fender '65 Twin Reverb - 63 912 грн. (2299$)
Fender Tone Master Deluxe Reverb та Twin Reverb.
Основні особливості серії комбопідсилювачів Fender Tone Master полягають у використанні величезної сили цифрових технологій, щоб отримати достовірний і потужний тон оригінальних лампових '65 Deluxe Reverb та '65 Twin Reverb. Неодимові динаміки Jensen N-12K, сосновий кабінет та відсутність ламп надають вдвійчі меншу вагу та надійність. Всі ці переваги роблять Tone Master універсальним варіантом для транспортування та концертної діяльності.
Передня панель повністю ідентична ламповомим оригіналам. Додаткові функції задньої панелі надають сучасну зручність і гнучкість. 5 налаштувань атенюації ( від 85 до 1 Ватт у Twin Reverb, та 22 до 0,2 Ватт у Deluxe Reverb) та лінійний вихід XLR з імпульсним відгуком (IR) симуляцій кабінету для запису, роблять Tone Master ідеальним домашнім комбопідсилювачем.
  
(229909) Fender Tone Master Deluxe Reverb - 31 970 грн. (1150$)
(230178) Fender Tone Master Twin Reverb - 37 530 грн. (1350$)

Marshall Origin 20C
Marshall Origin 20 Combo - компактний, повністю ламповий комбопідсилювач в класичному стилі. У конструкції використовується один 10-дюймовий динамік Celestion V-type, який дозволяє отримати класичний впізнаваний ламповий звук Marshall, багатий і насичений.
На відміну від моделей Plexi з їх чотирма входами та двума окремими регуляторами гучності на кожний канал, у Origin 20C цей функціонал реалізований однією спільною гучністю та регулятором Tilt. Регулятор надає можливість співвідносити звук каналів Normal і Treble, що не вимагає перемичок між каналами і 4-ма входами. Налаштувати звук від м'якого до яскравого легко, лише поворотом ручки Tilt. 
Функція Pull Boost на регуляторі Gain дозволяє з легкістю розігнати звук додаючи гучність і гейн та отримати справжній Plexi Drive.
Комплектний футсвітч дозволяє зручно регулювати буст гейну, включати і вимикати петлю ефектів. Новітня технологія зменшення потужності Powerstem дає можливість перемикати режими потужності (20 Вт, 3 Вт і 0,5 Вт), щоб комбопідсилювач можна було використовувати в будь-яких умовах: від виступів на невеликих концертних майданчиках до самостійних занять у себе в кімнаті.

(226876) Marshall Origin 20C - 14 595 грн. (525$)

      Marshall SV20C
Гітарний комбопідсилювач Marshall SV20C поєднує неприборкану міць 1959SLP і автентичний саунд класичного року в новому портативному стилі. Потужність підсилювача складає 20 Ватт, яких цілком достатньо, щоб прокачати музичний клуб або студію звукозапису. Звучання відтворює динамік V-Type, розміром 10 дюймів. У преамп підсилювача встановлено три лампи ECC83. У вихідному каскаді - дві лампи ЕL34.
SV20C з двома каналами і можливістю «перемички» між входами котра надає безліч можливостей для створення класичного тону. Будь то блюз або рок-н-ролл, ви можете бути впевнені, що звук, який ви шукаєте, доступний в цьому потужному невеличкому підсилювачі. Завдяки окремому управлінню гучності для кожного каналу, а також вашим індивідуальним налаштуванням еквалайзера, SV20C зможе видати безліч неперевершених звуків.
Для того, щоб грати в невеликих приміщеннях, музиканти можуть знизити вихідну потужність за допомогою вбудованого атенюатора (20 Вт і 5 Вт).

(227623) Marshall SV20C - 27 800 грн. (1000$)

      Marshall JVM 215C
Marshall JVM 215C - самий портативний комбо з серії JMV. Обладнаний двома каналами (clean/crunch, overdrive), кожен з яких містить по 3 режими з ефектами і рівнями гейну. Завдяки тому, що кожен канал має три режими роботи, в одному підсилювачі уживаються звук легендарних Plexi-підсилювачів, JCM800, а також High Gain звучання Marshall, характерне для моделей останніх років. Крім цього, не дивлячись на свою компактність і легкість в транспортуванні, завдяки своїм 50 Вт потужності і 12" спікеру Celestion G12B, він звучить максимально відкрито. Наявність петлі ефектів і маса можливостей для використання футсвіча гарантують, що виступаючи з цим комбо, Ви будете готові до всього.

(A008096) Marshall JVM 215C - 38920 грн. (1440$)

      Marshall JVM 410H
Повністю ламповий 4-х канальний підсилювач у форматі голови. Кожен канал має три режими роботи, таким чином, отримуємо 12 різних звучань уміщених в одному підсилювачі. На кожний з 4 каналів (Clean, Crunch, OD1 і OD2) припадає окремий цифровий ревербератор, також присутні 4 еквалайзери та 2 майстер-гучності. JVM410 має дві петлі ефектів з регулятором рівня міксу і гучності. Крім того, для зручного управління в комплекті є 6-кнопковий футсвіч з революційною технологією Stompware. Панель керування цієї британської «голови» виглядає солідно: 28 регуляторів і 8 перемикачів вражають різноманітністю, проте розкладка інтуїтивно зрозуміла та не викликає ніяких нарікань, а величезна кількість опцій роблять підсилювач дуже універсальним.
Ще одним нововведенням є MIDI-інтерфейс, що дозволяє інтегрувати JVM410 в сет-апи керовані по MIDI.

(A003932) Marshall JVM410H - 41 700 грн. (1500$)
 
Marshall JCM900
Marsahll JCM900 - це одна з найпопулярніших моделей Marshall минулих років. Голова, відома своєю універсальністю, завоювала безліч шанувальників серед різних виконавців, включаючи професійних гітаристів в усьому світі. Потужність підсилювача складає 100 Ватт. Цієї потужності достатньо для якісного озвучування репетиційних баз та концертних залів. Крім незалежних налаштувань Gain, кожен канал має незалежні регулятори Volume. А петля ефектів дозволить використовувати підсилювач з різними зовнішніми ефектами або педалями.
Підсилювач JCM900 має два незалежні канали. Перший канал - Normal, пропонує скористатися чистим гітарним звучанням і трохи підвантаженим овердрайвом. Другий канал  Lead, дає гітаристам можливість насолодитися справжнім ламповим перегрузом у всій його красі. На цьому каналі гітаристи можуть використовувати свій підсилювач для найважчих, класичних і сучасних музичних стилів.

(50733) Marshall JCM900 - 41 700 грн. (1500$)

Возврат к списку