0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Австралійське видання Noisegate визначило найкращі та найдоступніші синтезатори на ринку.

22.08.2018

Австралійське видання Noisegate визначило найкращі та найдоступніші синтезатори на ринку.

Найкращі та найдоступніші синтезатори на ринку за версією Nosegate

Австралійське видання Noisegate визначило найкращі та найдоступніші синтезатори на ринку. Серед них Korg Monologue та Korg MicroKorg.
Korg Monologue

Компактний аналоговий синтезатор Korg Monologue - інструмент з 2-октавною клавіатурою, створений на основі старшої 37-клавішної моделі Minilogue.

Він має подібний дизайн, але використовує лише один голос, а не чотири.
При цьому Korg Monologue пропонує "нову унікальну структуру синтезу", вдосконалений степ-секвенсор плюс підтримку мікротюнінгу.
Його перевагою є можливість живлення не лише від адаптера, але і від батарейок.
Korg MicroKorg

Існує не так багато клавіатур, які заслужено вважаються класикою, але при цьому продовжують вироблятися.

Korg MicroKorg вже більше 15 років продовжує задовольняти різних музикантів.

Його передня панель та гуснековий мікрофон візуально є знаковими, і багато наслідувачів з'явилося та зникло з моменту його появи.
Його віртуальна аналогова схема походить від поважного Korg MS-2000 і має все те, що необхідно для конкуренції з багатьма зі справжніх аналогових синтезаторів.

Якщо простота використання і універсальність є першопочатковими завданнями, то неможливо зробити кращий вибір свого першого синтезатора аніж MicroKorg. 
Незалежно від того, чи є Ви басистом, який хоче розширити свою звукову палітру, чи займаєтесь електронною музикою з пошуком множинних звуків синтезу, MicroKorg заслуговує на почесне місце у Вашому короткому списку найнеобхіднішого обладнання.

Кількість виконавців, які використовують Korg Grandstage зростає

Ділан Данлап та Райан Хейтер використовуть на сцені Korg Grandstage


Korg Grandstage – бездоганне сценічне піаніно, що відрізняється не тільки прекрасним звучанням, а й простотою та зручністю у використанні. Інструмент має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс управління та при цьому має широкий функціонал з гнучкими можливостями, що є ключовим для сценічного виконання.

У соціальній мережі були помічені нові публікації відомих музикантів, у яких вони діляться своїми враженнями від використання своїх інструментів Korg Grandstage.

Райан Хейтер (Ryan Hater), клавішник популярного американського гурту White Reaper

«Мій Korg Grandstage дозволяє мені і добре грати на інструменті, і взаємодіяти з натовпом, і ставити велике шоу. Цей інструмент екстремально виконавський. Його звук чисто транслюються на живу аудиторію. Клавіші відчуваються чудово. І загалом це неперевершене піаніно. Я пишаюся грати на Korg Grandstage під час кожного свого виступу».

Ділан Данлап (Dylan Dunlap), відомий композитор та поп-рок виконавець

«Я захоплений бачити розвиток своїх стосунків з Korg на кілька місяців та років вперед. Їхні моделі клавіатур дійсно допомагають мені підтримувати автентичний звук під час виступів і тому я вже не можу дочекатися початку нового туру з Korg Grandstage наприкінці цього місяця».


Возврат к списку