0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Korg Kross 2 краща цифрова робоча станція

03.08.2018

Korg Kross 2 краща цифрова робоча станція

KORG KROSS 2 – краща цифрова робоча станція

MusicTech визнав Korg Kross2 кращою цифровою робочою станцією



MusicTech – всесвітньовідоме англомовне видання для продюсерів, звукорежисерів та музикантів, яке регулярно публікує незалежні огляди професійного музичного обладнання (musictech.net) – назвав Korg Kross2 кращою цифровою робочою станцією.

Концепція синтезу цифрових робочих станцій останнім часом була затьмарена відродженням аналогових і популярністю модульних синтезаторів. Проте, завдяки Korg Kross2 вона не втрачає своєї актуальності.

«Тут більше 1 000 звуків, і Ви маєте можливість у значній мірі маніпулювати ними – мікшувати, створювати композиції, записувати і виконувати їх у будь який спосіб, який Ви можете собі тільки уявити. Korg Kross2 привабливий для авторів пісень, композиторів, музикантів, продюсерів, і всіх, хто хоче значимих технологій при невеликих затратах. Це доводить, що є багато людей, які могли б користуватися цією добротною робочою станцією. Отже, у 2018 ми можемо бути аналоговими, ми можемо бути моно, ми можемо бути модульними, проте є ще багато чого, що ми можемо отримати від Korg Kross2» – зазначається у виданні.

ГРЕГ ФІЛЛІГАНС з KORG KRONOS та KORG GRANDSTAGE

Виступ Грега Філліганса на Sweetwater з Korg Kronos та Korg Grandstage



Грег Філліганс наживо виступив на Sweetwater. Крім цього, музикант обговорив з аудиторією свою неймовірно насичену кар'єру запрошеного музиканта та продюсера з такими артистами, як Майкл Джексон (Michael Jackson), Ерік Клептон (Eric Clapton), Стіві Вандер (Stevie Wonder) та ін.

Вже протягом півстоліття корпорація Korg є лідером і творцем стандартів у галузі технологічного новаторства і високої якості звукового обладнання. За цей час інженери Korg створили цілі категорії продуктів, розробили передові і найбільш популярні моделі синтезаторів і клавішних, які не розчаровують навіть найвимогливіших музикантів у всьому світі. Грег Філліганс є одним з найвідоміших музикантів світу і він часто віддає свою перевагу клавішним інструментам Korg.

Обидва інструменти, які він використав під час свого виступу, – Korg Kronos і Korg Grandstage, – вражають від початку і до кінця.

Вони є не просто черговими моделями, а являють собою нову окрему віху на еволюційному шляху розвитку робочих станцій і сценічних піаніно, уособлюючи найсвіжіші ідеї і провідні технології. Ці інструменти пропонують музикантові практично невичерпний запас захоплюючих незрівнянних звуків для його творчості.

«Мені подобається Korg Kronos, тому що це природна кульмінація його попередників – Korg Triton і Trinity, від яких я багато отримав за останні два десятиліття» – ділиться враженнями Грег Філліганс.

https://www.youtube.com/watch?v=oUdOc3FcHko

KORG VOLCA MIX: поради, яких немає у мануалі

Користувацькі секрети та приховані можливості Korg Volca Mix



На цьому відео відомий відеоблогер Ranzee, який присвячує всі свої матеріали синтезаторам і музичним технологіям, поділився трьома користувацькими секретами, які розкривають приховані можливості живлення та використання Korg Volca Mix.

https://www.youtube.com/watch?v=w3bLxf9RAmE

1. Volca Mix може бути джерелом живлення для більше ніж трьох пристроїв Volca, використовуючи роздвоєний DC кабель.

2. Volca Mix може бути джерелом живлення не лише для пристроїв Volca.

У Volca Mix використовується адаптер KA350. Цей адаптер використовується і з іншими продуктами Korg, у тому числі з Minilogue, Monologue, Electribe 2 Sampler, ARP Odyssey (Korg), Kaoss Pad KP3+ і т.д.

3. Хоча робота Volca Mix не планувалася від батарей і пристрій навіть не має відповідної опції, проте він може бути портативним. Автор відео використовує мобільну батарею, комутуючи її USB-кабелем з 9В конвертером, з одного боку, та DC коннектором з Sony адаптером з іншого.




Возврат к списку