0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Перший контроллер для FL Studio

26.11.2018

Перший контроллер для FL Studio

Akai Professional у співпраці з Image-Line представила перший апаратний контроллер для популярної DAW FL Studio

Akai Fire надає широкі можливості для управління і швидкого доступу до шаблонів, відтворення і запису в реальному часі, доступу до мікшера, Channel Rack, Playlist та іншому функціоналу FL. Контролер має 4х16 чутливих до швидкості RGB світлодіодних педів, що підтримують повну інтеграцію з плагінами FPC і SliceX. Чотири сенсорних регулятора дозволяють користувачам інтуїтивно корегувати значення призначуваних параметрів, каналів і мікшера. Графічний OLED дисплей у поєднанні з поворотним енкодером і кнопкою Browser спрощують навігацію і управління внутрішніми файлами і параметрами сесій.
Завдяки прямому апаратному контролю пристрою, є можливість легко відключати і включати основні канали, розширювати матрицю сітки, переключатися між режимами Pattern і Song, включати метроном, запускати-зупиняти запис і т д. Akai Fire підтримує режим спільної роботи Multi-Device, можливе одночасне підключення до 4-х пристроїв Fire. Живлення пед-контроллера здійснюється по USB. У комплект до контролеру виробники включили спеціальне видання FL Studio «Fruity Fire» Edition і набір віртуальних інструментів і ефектів.

akai-fire-header1.jpg

“...Пристрій робить мене ближчим до музики” - Стіл Бенглз, топовий Grime/HipHop музичний продюсер Великобританії, який створює тренди звучання цих стилів

maxresdefault7.jpg

ПЕРЕГЛЯД. ПРОСЛУХОВУВАННЯ 
Новий Akai Fire має спеціальну функцію Browser для навігації, прослуховування і завантаження семплів і відкриття плагінів. Просто оберіть Browser і використовуйте поворотний енкодер Select для перегляду і завантаження даних в FL Studio. Графічний OLED дисплей спрощує перегляд і управління файлами, меню і параметрами Вашої сесії.

browse-audition2.jpg

СТЕП-СЕКВЕНЦІЇ
Завдяки інтеграції  plug-and-play, за кілька секунд Ви зможете створювати шаблони і доріжки за допомогою 4х16 чутливої до натискання RGB пед-матриці, розробленої для негайної взаємодії з програмним секвенсором.

step-sequence3.jpg

ОТРИМАЙТЕ УПРАВЛІННЯ НАД КАНАЛАМИ І ПАТТЕРНАМИ ПРОСТИМ ДОТОРКОМ
Завдяки прямому апаратному управлінню Вашою сесією, Ви можете легко знезвучити або зробити сольними канали, розширити матрицю сітки, обрати нові канали, мати навігацію по паттернам і багато іншого не торкаючись мишки.

mute-solo-buttons4.jpg

 ДОСТУПНІ РЕЖИМИ
- Клавіатури
- Ударних
- Виступів на живо
- Комутації до 4 пристроїв Fire одночасно 

ЦІЛКОВИТА ІНТЕГРАЦІЯ
Транспортування
Fire також забезпечує негайний доступ до управління транспортуванням прямо від пристрою. Запис, Зупинка, Відтворення так само, як і опція негайного перемикання між режимами Pattern і Song інтуїтивно розміщена для управління FL Studio без мишки. 
Крім цього, всі вони подвоюються за допомогою другорядних елементів управління, які забезпечують доступ до запису циклу, зворотнього відліку, очікування і метроному.

core-control5.jpg

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Plug-and-play інтеграція з FL Studio
- Швидке введення паттернів на шкалі степ-секвенсора
- Матриця 4х16 чутливих до натискання RGB педів
- Запис нот у режимі Performance
- Графічний OLED дисплей
- 4 банки призначуваних сенсорних ручок
- Миттєва навігація між Channel Rack, Browser, Tool Bar і Playlist 
- Використовуються спеціальні елементи управління для швидкого перегляду аудіо файлів
- Викристовується спеціальне управління транспортуванням
- Живлення по USB

fire-laptop-g6.jpg
Очікуємо на нашому складі на початку наступного місяця!

Возврат к списку