0

Оптовая и розничная продажа звукового и светового оборудования, музыкальных инструментов и аксессуаров

Пропонуємо Вам актуальні новини та огляди

27.10.2018

Пропонуємо Вам актуальні новини та огляди

logo.jpg

KORG MS-20 – нова яскрава частина урбаністичного пейзажу Берліну

KORG MS-20 визнаний одним з найвпливовіших інструментів клубної культури та віднедавна прикрашає громадський транспорт Берліну

20181001_FB_RBMA_Berlin_4158.jpg

Протягом жовтня фестиваль Red Bull Music віддає належне найвпливовішим інструментам у світовій клубній культурі. Легендарний аналоговий синтезатор KORG MS-20 та деякі інші музичні інструменти, – синтезатори, контроллери і драм-машини, – стали частиною урбаністичного пейзажу Берліну. Метро та трамваї, декоровані зображеннями музичного обладнання, вже курсують німецькою столицею. Ця незвичайна подія була дуже тепло сприйнята жителями міста і фестивальними туристами.

20181001_FB_RBMA_Berlin_4164.jpg

KORG MS-20 був вперше випущений у 1978 році і до сьогодення справедливо посідає особливе місце завдяки своєму унікальному звучанню, потужному аналоговому фільтру і гнучким можливостям створення тембрів.

6c4e0a9eb7170d020f79eb21a126ff60_pc.jpg

У 2013 році компанія презентувала аналоговий синтезатор KORG MS-20 mini – оновлену версію MS-20. Ті ж інженери-розробники відтворили синтезатор у корпусі, габарити якого скоротилися до 86% від початкового розміру, зберігши характерний зовнішній вигляд оригіналу. Замість 6,3 мм роз'ємів для патч-кабелів тепер використовують роз'єми "мініджек", розміри клавіш також були зменшені до 86% від вихідної ширини.

KORG Volca Beats – найкращий вибір з доступних драм-машин

За версією MusicTech, KORG Volca Beats є лідером серед найкращих драм-машин

volca beats.png

Спеціалізоване видання MusicTech зробило підбірку найкращих доступних драм-машин. Серед п'яти кращих моделей KORG Volca Beats отримала першість.

KORG Volca Beats – аналоговий синтезатор, що забезпечує звучання барабанів разом із кроковим секвенсором, запозичене у грувбоксів KORG Electribe.

Компактний розмір, можливість живлення від батарей та вбудований динамік дозволяють використовувати синтезатор KORG Volca Beats без обмежень – у будь якому місці та в будь який час.

Анатомія KORG Krome від аргентинських колег

Аргентинські колеги створили нове відео, присвячене робочій станції KORG Krome

unnamed.png

У мережі з'явилося нове відео від латиноамериканських рітейлерів, присвячене користувацьким функціям робочої станції KORG Krome.

KORG Krome – забезпечує високоякісний звук і розширені можливості, змінюючи уявлення про інструменти свого класу. Krome надає музиканту ретельно відібрані звуки фортепіано і ударних, взяті від флагманської моделі Kronos, нові звуки електропіано, а також безліч інших звуків і потужних інструментів.

Сенсорний дисплей і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс зручні при використанні вбудованого 16-трекового секвенсора з редагуванням Piano Roll.

Робоча станція KORG Krome пропонує 640 програм, 288 комбінацій, 900 шаблонів арпеджиатора і більш ніж 600 грув-треків ударних, які дозволяють працювати практично у всіх музичних стилях. Також передбачена можливість налаштування, адаптації та створення своїх власних унікальних звуків.

korg-krome.jpg

Дана модель існує у трьох модифікаціях з різною клавіатурою по кількості та типу клавіш. KORG Krome 88 оснащений клавіатурою KORG NH, у той час як моделі Krome 61 і Krome 73 мають компактні клавіші, які чутливі до швидкості натискання.

Програмне забезпечення Krome Plug-In Editor дозволяє повністю інтегрувати станцію з комп'ютерними DAW. Передбачена можливість комутації з комп'ютером по USB для обміну MIDI-даними. А також можна використовувати карти пам’яті формату SD.


Возврат к списку